YRITYKSEMME

Tietoja meistä


Lelutivoli.fi on erilainen lelukauppa, josta löydät laadukkaita ja opettavaisia leluja ja pelejä lapsiperheille, eri terapiamuotoihin soveltuvia kuntouttavia terapiatuotteita terapeuteille sekä arkipäivää helpottavia tuotteita erityisten perheiden arkeen.

Tuotteet ovat pääasiallisesti suunnattu lapsille ja tuotteet soveltuvat vauvasta vaariin virikemateriaaliksi myös vanhustyöhön, vammaistyöhön tai muuhunkin erityiskäyttöön.

Asiakkaitamme ovat lisäksi päiväkodit ja koulut, jotka haluavat tarjota lapsiryhmiin kestävää, laadukasta ja lasta kiinnostavaa opettavaista materiaalia.

Lelutivolista löytyy lisäksi seurakunnille suunnattua erityistuotevalikoimaa.

Lelutivoli.fi on suomalainen perheyritys, joka on saanut alkunsa jo yli 20 vuotta sitten Kuopiossa. Yritys oli myynnissä vuonna 2017 ja prosessissa satuli.fi -verkkokauppa muuttui lelutivoli.fi -nimiseksi. Tällä hetkellä lelutivoli.fi toimii Hangosta käsin toimittaen tuotteita koko Suomeen mm. päiväkoteihin, kouluihin, terapeuteille, seurakuntiin ja koteihin.

Verkkosivujemme "ajankohtaista" -osiosta voit seurata, missä tapahtumissa lelutivoli.fi -tuotteita esitellään.

Tapahtumissa on mahdollista nähdä ja kokeilla tuotteitamme, jolloin tarjolla on myös henkilökohtaista opastusta ja ohjausta lelujen sekä kuntouttavien välineiden valintaan juuri sinun työhösi tai lapsellesi.

Voit myös kutsua lelutivolin työpaikallenne päiväkotiin, kouluun tai muuhun tapahtumaan esittelemään tuotteitamme.

Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi lelutivolin leluista, peleistä, tuotteiden käytöstä tai soveltuvuudesta. Meillä on pitkä kokemus lääkinnällisestä kuntoutuksesta, lasten toimintaterapiasta, sensorisen integraation terapiasta ja erilaisten välineiden ja kuntouttavien tuotteiden käytöstä erityislapsilla.

Ota yhteyttä, kerro tilanteestasi ja voimme yhdessä miettiä lapsellesi tai läheisellesi sopivat tuotteet ja ratkaisut.

Mitä etsit?

Ostoskorisi