YRITYKSEMME


Lelutivoli.fi on suomalainen perheyritys, joka on saanut alkunsa jo yli 20 vuotta sitten Kuopiossa. Lelutivoli.fi on erilainen lelukauppa, josta löydät laadukkaita ja opettavaisia leluja ja pelejä lapsille. Ajatuksemme tuotteiden takana on, että oppiminen on hauskaa ja oppiminen tapahtuu leikin kautta. Valikoimassamme on paljon tuotteita, jotka sopivat aistittaviksi, käsillä tekemiseen ja konkreettiseen ruutuvapaaseen leikkiin ja pelaamiseen. 

Osa tuotteista sopii erinomaisesti eri terapiamuotoihin ja kuntoutukseen terapeuteille. Valikoimastamme löytyy myös arkipäivää helpottavia tuotteita erityisten perheiden arkeen.

Asiakkaitamme ovat lisäksi mm. päiväkodit ja koulut, jotka haluavat tarjota lapsiryhmiin kestävää, laadukasta ja lasta kiinnostavaa opettavaista materiaalia.

Tällä hetkellä Lelutivoli toimii Hangosta käsin ja varastomme sijaitsee Turussa, jossa Verkkologistiikka hoitaa tuotteidemme vastaanoton, laaduntarkistuksen, varastoinnin, ja pakkaamisen ammattitaidolla ja ripeästi. Osa suurimmista tuotteistamme, kuten keinut ja liukumäet, ovat edelleen Hangon varastolla ja niitä on mahdollista sieltä myös noutaa ennalta sovittuna ajankohtana. 

 

Nykyään yrityksen takana ja asiakaspalvelussamme häärii lasten kehitykseen perehtynyt ja lasten kuntoutuksessa työskennellyt toimintaterapeutti Johanna, joka vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi Lelutivolin leluista, peleistä, tuotteiden käytöstä tai soveltuvuudesta. Meillä on myös kokemusta sensorisen integraation terapiasta ja erilaisten välineiden ja kuntouttavien tuotteiden käytöstä erityislapsilla. 

Ota yhteyttä, kerro tilanteestasi ja voimme yhdessä miettiä vastaanotollesi, terapiatilaasi, aistihuoneeseesi,  työpaikallesi, lapsellesi tai läheisellesi sopivat tuotteet ja ratkaisut. 

 

Mitä etsit?

Ostoskorisi