Lelutivolin erilaisten stipendien haku on auki!

Lelutivolin erilaisten stipendien haku on auki!
💚 Lelutivoli on jo useamman vuoden ajan jakanut tähän aikaan vuodesta stipendejä niille oppilaille, jotka ovat stipendinsä ansainneet muilla kuin perinteisillä stipendin saantikriteereillä.
💚 Stipendiä voivat hakea opettajat oppilaille, jotka ovat tsempanneet jossain koulunkäyntiin liittyvässä asiassa. Emme halua antaa etukäteen kovin tarkkoja kriteerejä, vaan myönnämme stipendit hakemusten mukaan kouluikäisille oppilaille. Hakijoiden joukosta valitaan stipendin saajat.
💚 Stipendin saajaksi voisi sopia vaikkapa oppilas, jonka keskiarvo nousi vitosesta viiteen ja puoleen, joka joutui tappeluihin vähän harvemmin kuin aiemmin, jolta livahtaa kirosana enää satunnaisesti, jonka peppu pysyy penkissä jo viisi minuuttia tai jonka toiminta muulla tavoin on mahdollistanut entistä sujuvamman koulutyön.
💚 Toivoisimme, että opettajat hakisivat stipendiä vain lapsille, jotka eivät ole vielä sellaista saaneet.
💚 Hakemuksia voi lähettää sähköpostilla 20.5.22 asti osoitteeseen info@lelutivoli.fi. Kirjoita sähköpostin aihekenttään otsikoksi ”Stipendi”.
💚 Hakemuksessa tulee olla oppilaan luokka/ikä ja lyhyt perustelu stipendin saamiselle sekä postiosoite, johon mahdollinen stipendi toimitetaan. Oppilaan nimeä ei tarvitse mainita. Stipendin saaneiden nimiä tai kouluja ei julkaista Lelutivolin puolelta missään yhteydessä.
💚 Opettajat saavat kirjoittaa omat perustelunsa oppilaan stipendiin sitten kun se on toimitettu valituille, joten huomioittehan, että stipendin toimittaminen oppilaalle jää siis opettajan hommaksi.
💚 Jäämme odottelemaan hakemuksia! ☀️
💚 Tätä viestiä saa mielellään jakaa, etenkin opettajille!
.
.
.
Lähetäthän hakemuksen sähköpostiin info@lelutivoli.fi, ethän kommentoi tähän blogipostaukseen hakemustasi. Ainoastaan sähköpostiin tulevat hakemukset huomioidaan.  
.
.
.
EDIT 1.6.2022
Kiitämme kaikkia stipendihakemusten lähettäjiä ja olemme kiitollisia erittäin runsaasta huomiosta tätä Lelutivolin stipendienjakoa kohtaan. Hakemuksia tuli niin paljon, että olemme päättäneet arpoa stipendien saajat. Jokainen hakemus on kuitenkin vastaanotettu sydämellä ja luettu huolella. On ollut ilo huomata, miten te opettajat näette yksittäisten lasten pieniä ja isoja onnistumisia. Kaikki hakemukset olivat suurenmoisella lempeydellä kirjoitettuja, niistä huokui välittäminen ja ilo lasten tekemistä edistysaskeleista lukuvuoden tai koko koulutaipaleen aikana. 
Jokainen hakemuksen lapsi olisi varmasti stipendin arvoinen ja toivotamme kaikille onnea ja menestystä koulutiellä jatkossakin. Olemme nyt lähettäneet kaikille arvonnassa valituille postia.Yrityksemme kokee tärkeäksi olla levittämässä sanaa hieman erilaisista stipendeistä ja kannustaa positiivisesti oppilaita korostamalla, että keskiarvosta riippumatta kaikenlaisilla koulutyön edistysaskeleilla on merkitystä. Pienen edistymisen huomioiminen voi parhaassa tapauksessa johtaa tsemppaamaan vielä isommin seuraavana vuonna tai elämässä yleensä. 
Aurinkoista ja ihanaa kesää kaikille kohta koulusta lomalle jääville oppilaille ja opettajille!

Jätä kommentti

Huomaa, että luemme kaikki kommentit ennen hyväksymistä, jotta voimme välttyä roskapostilta.

Mitä etsit?

Ostoskorisi