Lelutivolin erilaisten stipendien 2023 haku on auennut!

Lelutivolin erilaisten stipendien 2023 haku on auennut!
Hei sinä opettaja!
Lelutivoli on jo useamman vuoden ajan jakanut tähän aikaan vuodesta stipendejä niille oppilaille, jotka ovat stipendinsä ansainneet muilla kuin perinteisillä stipendin saantikriteereillä.
💚 Stipendiä voivat hakea opettajat oppilaille, jotka ovat tsempanneet jossain koulunkäyntiin liittyvässä asiassa. Emme halua antaa etukäteen kovin tarkkoja kriteerejä, vaan myönnämme stipendit hakemusten mukaan kouluikäisille oppilaille. Erityisesti toivomme, että haetaan stipendejä niille oppilaille, jotka eivät ole aikaisemmin stipendiä saaneet. Hakijoiden joukosta valitaan stipendin saajat.
💚 Stipendin saajaksi voisi sopia vaikkapa oppilas, jonka keskiarvo nousi vitosesta viiteen ja puoleen, joka joutui tappeluihin vähän harvemmin kuin aiemmin, jolta livahtaa kirosana enää satunnaisesti, jonka peppu pysyy penkissä jo viisi minuuttia tai jonka toiminta muulla tavoin on mahdollistanut entistä sujuvamman koulutyön.
💚 Hakemuksia voi lähettää sähköpostilla 19.5.23 asti osoitteeseen info@lelutivoli.fi. Kirjoita sähköpostin aihekenttään otsikoksi ”Stipendi”. Vain tällä aihekenttäotsikolla olevat hakemukset voidaan huomioida, sillä muuten hakemukset hukkuvat sähköpostitulvaan.
💚 Hakemuksessa tulee olla oppilaan luokka/ikä ja lyhyt perustelu stipendin saamiselle sekä postiosoite, johon mahdollinen stipendi toimitetaan. Oppilaan nimeä ei tarvitse mainita. Stipendin saaneiden nimiä tai kouluja ei julkaista Lelutivolin puolelta missään yhteydessä.
💚  Stipendit toimitetaan kouluille, joissa henkilökunta saa antaa ne eteenpäin oppilaille. Opettajat saavat kirjoittaa omat perustelunsa oppilaan stipendiin sitten kun se on toimitettu, joten huomioittehan, että stipendin toimittaminen oppilaalle jää siis opettajan hommaksi. 
💚 Jäämme odottelemaan hakemuksia! ☀️
💚 Tätä viestiä saa mielellään jakaa, etenkin opettajille!

HUOM! Lähetäthän hakemuksen sähköpostiin info@lelutivoli.fi otsikolla "STIPENDI", ethän kommentoi tähän blogipostaukseen hakemustasi. Ainoastaan sähköpostiin tulevat hakemukset huomioidaan.  

Jätä kommentti

Huomaa, että luemme kaikki kommentit ennen hyväksymistä, jotta voimme välttyä roskapostilta.

Mitä etsit?

Ostoskorisi